BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Samimiyetin ve iyiliğin paylaştıkça çoğalacağı, acılara ortak olundukça azalacağı düşüncesiyle yangın bölgesine götürmek üzere toplanan yardımların içinde 9 yaşındaki Yağmur Topaktaş isimli çocuk, kaleme aldığı notuyla, insanlığın ve yardımseverliğin yaşadığını hatırlatıp yüreklerde yanan yangına su serpmişti. Yağmur notunda “ Bu Ayakkabıyı annem bana almıştı ama ben size gönderiyorum. Sizi çok seviyorum. Kendinize iyi bakın. Çok üzüldüm" demişti. Sosyal medyada yardım kampanyasıyla gönül elçiliği yapan Ömer Sıddık Narin ve arkadaşları Yağmur’u unutmadılar. Minik Yağmur’u Arslanköy’deki evinde ziyaret edip hediyeler takdim ettiler.

Kendilerinde bu kadar yardım toplayacaklarını ummadıklarını ifade eden Ömer Sıddık Narin şu ana kadar 2 kamyonu hayvan yemi olmak üzere içerisinde Gıda ve hijyen kolilerinin olduğu 11 kamyonet  temel yaşam malzemelerini yangın bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Çağrılarına kayıtsız kalmayan tüm Mersinlilere,Gece gündüz demeden yardım toplayan kardeşlerim Özcan Boyraz, Enes Demir ve Halil Güner'e Toroslar Kadın Meclisi Başkanı Gülcan Boyraz’a Mersin İdman Yurdu Camiasından Ferhat Saçıkara’ya ve bize gönlünü açan yörüklere teşekkür ederim dedi.