TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyerek, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yılını kutlayan MHP’li Kılavuz’un hedefinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vardı.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri ile birlikte CHP’li Belediyecilik anlayışının Mersin’e tarihin en utanç günlerini yaşattığını vurgulayan Kılavuz:  “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, her gün yeni bir yanlışa imza atmaktan geri durmamaktadır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Mersin’de işbaşına gelen CHP’li belediyecilik anlayışı Mersin’e ve Mersinli hemşerilerimize tarihin en utanç günlerini yaşatmıştır ve yaşatmaya da devam etmektedir” dedi.

İşte MHP’li Kılavuz’un açıklamalarından satır başları:

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER HER GÜN YENİ BİR YANLIŞA İMZA ATMAKTADIR

Bizler burada kamuoyunun ve sizlerin huzurunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan skandalları anlatmaktan bıkmışken,  bu rezaletleri dile getirmekten hicap duyuyorken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, her gün yeni bir yanlışa imza atmaktan geri durmamaktadır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Mersin’de işbaşına gelen CHP’li belediyecilik anlayışı Mersin’e ve Mersinli hemşerilerimize tarihin en utanç günlerini yaşatmıştır ve yaşatmaya da devam etmektedir.

MERSİNİMİZ BÖYLESİNE REZİL BELEDİYECİLİĞİ ASLA HAK ETMEMEKTEDİR

Vatanseverliğin ve milletperverliğin abideleri olan Mersinli hemşerilerimiz, kuruluş müjdesinin harlandığı, kurtuluş meşalesinin yandığı güzel şehrimiz, mavisiyle, yeşiliyle, tarihi ve doğal güzellikleriyle cennetten bir köşe olan Mersinimiz, böylesine rezil, bu derece zelil bir belediyeciliği asla hak etmemektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız” sözünü görmezden gelen, bu da yetmezmiş gibi Gazi Atatürk’ün emanetlerine ihanet eden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersinimizin tüm değerlerini talan etmekte, Mersinimizin marka değerini ve taşımış olduğu misyonu yerle bir etmektedir.

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEMŞERİLERİMİZİN YÜZÜNE NASIL BAKACAKTIR?

İşbaşına geldikleri günden bu yana Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimize tarihin en büyük işçi kıyımını yaşatan, insanların helal rızkına göz koyan, binlerce eşi ve evladı boynu bükük bırakan bu yönetim anlayışı tarih ve hukuk önünde suçludur.

BAŞKAN YILDIZ, GÖREVİNE BAŞLADI BAŞKAN YILDIZ, GÖREVİNE BAŞLADI

Sırf kocası ülkücü olduğu için bir kadının eline süpürge verip sokak sokak temizlik yaptıran, yavrusu kalp hastası olan bir kadının çaresizliğine bakmadan işini elinden alan, engelli bir kardeşimizin ekmeğine kan doğrayan, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersinli hemşerilerimizin yüzüne nasıl bakmaktadır?

BELEDİYE KADROLARINI PKK’LILARA PEŞKEŞ ÇEKEN VAHAP SEÇER HANGİ YÜZLE GAZİ ATATÜRK’ÜN PARTİSİNDE BARINMAKTADIR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarını terör propagandası yapıp eylemlerine katıldığı için hüküm giyen PKK’lılara peşkeş çeken, kamu kaynaklarını katil sürüsü cinayet şebekesi bölücü terör örgütlerine finanse eden, Terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatroyu Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi salonlarında sahneleyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, hangi yüzle Gazi Atatürk’ün partisinde barınmaktadır?

Bu durumu Yüce Türk milletinin vicdanına havale ediyorum.

Kaçak su kullandığı ortaya çıkarak usulsüzlükte ve yolsuzlukta çığır açan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı utanmazlıkla milletimizin huzuruna nasıl çıkmaktadır?

CHP MERSİN MİTİNGİNİN FATURASI MERSİNLİ HEMŞERİLERİMİZE KESİLMİŞTİR

Bütün bunlar yetmezmiş gibi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Aralık 2021 tarihinde HDP’li yoldaşlarının desteği ve katılımıyla Mersin’de gerçekleştirdiği miting ve ziyaretlerin toplam 2 milyon Türk lirası civarındaki harcamalarının Mersin Büyükşehir Belediyesi kasasından çıkması bu rezil anlayışın geldiği son noktayı gözler önüne sermektedir.

Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimize hizmet için ayrılan kamu kaynakları CHP’nin Mersin mitingi için harcanmış, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitinginin faturası Mersinli hemşerilerimize kesilmiştir.

YÜCE TÜRK MİLLETİNİN ALIN TERİ HEBA EDİLMİŞTİR

Yüce Türk milletinin el emeği, göz nuru ve alın teri ile elde ettiği kazanımlar, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından böylesine heba edilmiştir. Türkiye’nin ekonomi politikalarını ve milli ekonomik hamlelerini fütursuzca eleştirenler bu vatanın kaynaklarını CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi örneğinde olduğu gibi düşman ganimeti gibi çarçur etmişlerdir.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve yönetimi hem Mersin hem de İzmir Büyükşehir Belediyelerinin yapmış olduğu tüm Raylı Sistem Projeleri tamamen iki firma arasında dağılmaktadır.  Ne tesadüftür ki Müşavirlik Hizmetleri ve Proje Hizmetleri işleri sürekli aynı iki şirkete bir kılıf üretilerek verilmektedir.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKENLERİN NEFESİMİZ ENSESİNDE OLACAKTIR

Kamu İhale Kanununa esas Danışmanlık Hizmet Alımı Uygulama Yönetmeliği teknik puanlama esaslı bir yönetmeliktir.  Bunun anlamı ihale sonucunu teknik puan ağırlıklı olarak sonuç(Kazanan) belirlenir.  Bu nedenle de benzer ihalelerde hep aynı şirketlerin kazanması olağan değildir.  Bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediyesinin raylı sistem ihalelerini bölmesi işi parçalayıp müşavir firmalar üzerinden vermesi raylı sistem ve tüm ihalelerinin incelemeye alınması gerekmektedir.  Çünkü çalışılan firmalar iş verilen firmaların hemen hemen hepsi aynıdır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını birilerine peşkeş çekenlerin nefesimiz ensesinde olacaktır.

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NE ZAMAN SKANDALLARIYLA DEĞİL HİZMETLERİYLE GÜNDEME GELECEKTİR?

Şimdi buradan sormak istiyorum:

1.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersinli hemşerilerimize mi yoksa bir avuç çeteye mi hizmet etmekle görevlidir?

2.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinin kaynakları CHP mitingleri için mi Mersinimizin sorunları için mi harcanacaktır?

3.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP’nin bir teşkilatı gibi çalışmayı ne zaman bırakacaktır?

4.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi ne zaman skandallarıyla değil hizmetleriyle gündeme gelecektir?

5.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimizin yüzüne utanmadan nasıl bakacaktır?

6.         CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer bu yaptıklarının bedelini tarih ve hukuk önünde vermeye hazır mıdır?

MERSİNLİ HEMŞERİLERİMİZ CHP’Lİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERECEK

Öyle inanıyorum ki Mersinli hemşerilerimiz gelecek seçimlerde engin ferasetleriyle, yüksek vatanseverlik hisleriyle, Mersinimize olan sevdaları ve aidiyetleriyle CHP’li belediyecilik anlayışını tarihin çöplüğüne gönderecek. Görev süreleri boyunca Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimize reva gördükleri yolsuzlukları, haksızlık ve hukuksuzlukları bu rezil yönetimin burnundan fitil fitil getirecektir. Bizler de milletimizden aldığımız güç ve yetkiyle bu zillet belediyeciliğinin Mersinimizde yaptıkları her türlü ihaneti ve melaneti gün yüzüne çıkarmaya ve Aziz milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer hakkı söylemekten vazgeçeceğimizi sanmasın. Hakikati açıklamaktan geri duracağımızı zannetmesin. Biz burada oldukça Mersinli hemşerilerimizin hakkını ve hukukunu korumaya yeminliyiz. Biz burada durdukça Mersinimizin hak ve menfaatlerini savunmaya ant içmişiz.