ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli'de yaşayanların da esnaf ve sanatkarın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba verdikleri projede mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni Mezitli Sanayi Sitesi’nin maketini inceledi.
Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Başkan Tarhan'ın Mezitli'de yeni sanayi sitesi kurulması için büyük çaba sarf ettiğini anımsatarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Önel, "Mezitli'de yaşayanların da esnaf ve sanatkarın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba harcadığımız projemizde mutlu sona yaklaşıldı. Yeni sanayi sitesi bir ihtiyaçtı. Projenin hazırlanmasında her kesimden destek gördük. Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan da projeye büyük destek verdi. Kendisine desteklerinden dolayı esnaf ve sanatkarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Mezitli Sanayi esnafının daha iyi şartlar altında hizmet vermesinin önemine dikkat çekti.