Sosyal ve ticarî hayatın her sahasında adından söz ettiren PTT, yeni kargo şubesi ile sektörün öncüsü olma iddiasını sürdürüyor.

“Her yere zamanında” mottosuyla kamusal hizmette sınır tanımayan Mersin PTT Başmüdürlüğü, PTT Kargo kalitesini arttırmak, esnafların ve vatandaşların kargo hizmeti ihtiyaçlarını yerinde karşılamak amacıyla Metropol PTT Merkez Müdürlüğü’nde köklü bir yeniliğe imza attı.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Salgın süresince kargo ve lojistik, banka, e-Ticaret ve Posta Hizmetlerinde daha pratik ve daha etkin bir rol alan PTT, Metropol PTT Merkez Müdürlüğü bünyesinde yeni Kargo Şubesi’ni dün (17.02.2021) hizmete açtı. Mersin PTT Başmüdürü Deniz Kağan Uysal tarafından açılışı yapılan Kargo Şubesi, Fasih Kayabalı, Kuvayi Milliye, İstiklal, Çakmak, Soğuksu, Burhan Felek, Sait Çiftçi, Cemal Paşa, Zeytinlibahçe, Bahçeler, Havuzlar Caddeleri ile 111. Cadde ve 127. Cadde üzerinde ticarî faaliyet gösteren kurumsal ve bireysel müşterilerine deneyimli personelleriyle hizmet sağlayacak. Sosyal ve ticarî hayatın her sahasında adından söz ettirmeyi esas alan PTT, yeni kargo şubesi ile sektörün öncüsü olma iddiasını sürdürecek.

Yeni açılan kargo şubesi ile birlikte vatandaşlar, herhangi bir sıkışıklığa maruz kalmadan, zaman kaybı yaşamadan, sosyal mesafeyi gözeterek, rahatça gönderilerini gönderebilecek.