Zamansız tasarımların öncü markası Kelebek Mobilya, daha iyisini sunma hedefi doğrultusunda en yeni teknolojileri ürünlerine entegre etmeye devam ediyor.  Türkiye’de modern modüler mobilyanın öncüsü Kelebek, evlere yüksek konfor getiren Pocket Yay Teknolojisi ile üretilen koltuk takımlarını da sunmaya başladı.  

Vücut ergonomisine en uyumlu teknoloji

Konforlu yataklar için geliştirilmiş Pocket Yay Teknolojisiyle üretilen koltuk serisi, yatak rahatlığını artık oturma odalarına da taşıyor. Pocket yaylar, diğer yaylardan farklı olarak, tek tek paketlerin içerisine yerleştirilerek birbirinden bağımsız olarak tasarlandığı için, koltuklarda vücut ağırlığının oluşturduğu basıncı en doğru şekilde karşılıyor ve vücut ergonomisiyle de en iyi şekilde uyum sağlıyor. 

Koltuklarda çökme ve şekil bozukluğuna son

AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK

Pocket Yay Teknolojisi, ‘hareket transferi azaltma’ özelliği sayesinde uzun süre oturulduğunda koltuklarda oluşan çökme ve şekil bozukluğu gibi istenmeyen durumların da önüne geçiyor. 

Kelebek’in 10 yıl garanti kapsamında olan Pocket yaylar, Pria, Soho ve Giona koltuk takımından sonra Alia Koltuk koleksiyonu ile Kelebek mağazalarında yer alıyor.