MERSİN - Sakarya Vali Yardımcılığı görevine Kaymakam Ersin Emiroğlu, Silifke’ye veda etti. Kaymakam Emiroğlu onuruna Taşucu Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe katılan Belediye Başkanvekili Altunok, Silifke anısına bir de tablo hediye etti.

Yemekte konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Kaymakam beyle bir yıl gibi kısa bir süre görev yapma imkanı buldum. Bu süre içerisinde Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettik. Bu hizmetlerden dolayı belediyemiz ve Silifkeli hemşehrilerimiz adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizi ilgilendiren tüm konularda belediyemiz ve kaymakamlığımız arasında uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Yeni tayin olduğu Sakarya Vali Yardımcılığı görevinde de kendisine başarılar diliyorum” diyerek her gün Silifke’yi hatırlaması adına günün anısına bir Silifke tablosu hediye etti.

Kaymakam Ersin Emiroğlu da yaptığı konuşmasında, “Silifke, Mersin ilimizin en şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız kısa süre içerisinde hep birlikte Silifke ve Silifkeliler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Silifke ve Silifkelileri tanımaktan son derece mutlu ve memnun oldum. Herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Taşucu Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire müdürleri katıldılar.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur tarafından Kaymakam Ersin Emiroğlu onuruna Narlıkuyu mahallesinde de bir veda kahvaltısı düzenlendiği öğrenildi.  Verilen kahvaltıya Mahalle Muhtarı İrfan Aydın’ın da aralarında bulunduğu 88 mahalle muhtarı ve Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un  da katıldığı edinilen bilgiler arasında.   

MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE