ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN DUYARLI ÇAĞRI; ÇİÇEK YERİNE SMA HASTALARINA BAĞIŞ ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN DUYARLI ÇAĞRI; ÇİÇEK YERİNE SMA HASTALARINA BAĞIŞ

Akdeniz Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen imza töreninde kısa bir konuşma yapan Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan; “İmzaladığımız protokol ve inşallah güzel projelerle, her iki ilçemizde işbirliği ve diyalog içerisinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu güzel işbirliği için ilk adımı atmamıza katkı sunan Akdeniz Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Protokolümüz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada; kardeş belediyeciliğin, belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak açısından önemli olduğunun altını çizdi.

Başkan Gültak; “Akdeniz, nüfus ve imkân olarak daha farklı imkânlara sahip. Bu farklı imkânları paylaşmak ve belediyecilik konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere Aydıncık Belediyemiz ile kardeş belediye protokolü imzaladık. Protokol çerçevesinde bugün ilk işbirliği çalışmamızı yapıyoruz. Aydıncık Belediyesi, güzel bir sosyal tesis yapıyor. Bu tesisin soğutma-ısıtma sisteminin yapımı noktasında, Akdeniz Belediyesi olarak Aydıncık Belediyesi’ne katkıda bulunacağız. Orada yaşayan insanlarımız en güzel ortamlarda yaşasınlar istiyoruz. İşbirliği noktasında küçük bir adım attık. İnşallah devamı daha büyük adımlarla gelecek. Kardeş Belediye protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.