Toroslar'ın 1453 rakımlı Arslanköy Yaylası'nda Kar Festivali düzenleyerek, Mersin'in yanı sıra Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, festivalin ikincisine hazırlanıyor.

Kış turizminin ve sporlarının Toroslar'da da yapılacağının en güzel örneği olan festival, 29 Ocak Cumartesi ve 30 Ocak Pazar günü yine Arslanköy Yaylasında gerçekleşecek.

İlkinde yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festival, ikinci yılında da büyük coşkuya sahne olacak.

BAŞKAN YILMAZ; “TOROSLAR’DA KIŞ DA GÜZEL”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın kış turizmi konusunda önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, Kar Festivali'ni geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK

"Toroslar'da kış da güzel” diyen Başkan Yılmaz, tüm hemşehrilerini 29-30 Ocak’ta Arslanköy’e davet etti.

Festivalin, çocuk, genç, yaşlı herkes tarafından büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Başkan Yılmaz; "Toroslarımızın zirvesinde Kar Festivali düzenleyerek, Mersin'in yanı sıra Çukurova bölgesinde bir ilki yaşattık. Arslanköy Yaylamızda hemşehrilerimizle buluşturduğumuz ve il dışından da birçok misafiri ağırladığımız festival ile kentimizde kış turizmi ve sporları konusunda bir çığır açtık. Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz festivalimizin ikincisini gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kar Festivalimizi inşallah 29 Ocak Cumartesi ve 30 Ocak Pazar günü yine hemşehrilerimizle buluşturacağız" diye konuştu.