Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Akdeniz Belediyesi'ni karşı karşıya getiren scooter olayı ile ilgili güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı.

Mersin Akdeniz Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde daha rahat hareket edebilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde belediye bünyesine 15 adet scooter alımı yapmıştı. Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak'ta dün öğle saatlerinde scooter ile kent turu yapmış ve vatandaşların sorunlarını dinlemişti.

TARSUS’TA YOL BAKIM ÇALIŞMASI TARSUS’TA YOL BAKIM ÇALIŞMASI

Başkan Gültak'ın kent turu yapmasının ardından güvenlik kamerası kayıtlarına göre 21Temmuz akşamı saat:21.08'de Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Akdeniz Belediyesi'ne gelerek UKOME kararı olmadığı gerekçesiyle scooterlere el koymak istedi.

Bunun üzerine Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Polis Merkezi'ni arayarak olay yerine Polis çağırdı ve konuyla ilgili tutanak tutturdu.

İşte o görüntüler yayınlandı. Görüntülerde Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nden felen ekiplerden birinin elinde büyük zincir kesme makası görünüyor.