Hatay Büyükşehir Belediyesi, modern ve yenilikçi anlayışla sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına il genelinde devam ediyor.

Vatandaşların şehir için ulaşımlarını güvenli ve rahat hale getirmek için çaba harcayan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Belen ve İskenderun’un farklı noktalarında kalıcı çalışmaların altına imza attı.

Büyükşehir ekipleri büyük çoğunluğu yıpranmış parke ve stabilize olan yolları beton asfaltla buluşturdu.

Belen Müftüler Mahallesi Kaşmer mevkii yolunda 620 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki yolda beton asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, Güzelyayla(Soğukoluk) Mahallesi’nde de 7 bin 400 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu yeni ve modern görünümüne kavuşturdu.

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ

İskenderun’da Cırtıman ile Belen Şekere mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda 4 buçuk kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yolda kalıcı beton asfalt serimi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Arsuz Nergizlik Mahallesi ile Belen Müftüler Mahallesi’nde bulunan 900 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki bağlantı yolunda da beton asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Beton asfalt serimi öncesi gerekli tüm hazırlığı yapan, yağmur suyu kanalları açan ve gerekli yerlerde genişletme çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, Hatay halkına yakışan çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.