Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve İl yönetim kurulu üyeleri, 7 Ocakta yapılan olağan Genel Kurulda üyelerin büyük bir çoğunluğu ile tekrar Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Veysel Sarı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Konuklarını kapıda karşılayan Veysel Sarı İYİ Parti İl Yöneticilerine Odanın üye yapısı ve çalışmaları ile Yönetiminde bulunduğu TŞOF Hakkında bilgi verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar ise yapılan çalışmalar ve Mersin Halkının İYİ Partiye bakışı konusunda bilgiler aktardı ve şunları söyledi: “Mersin halkının gönlünde müstesna bir yer edinen Millet İttifakının ikinci güçlü partisi olmanın bilinci içinde halkımızın yanında olmayı prensip edinmiş İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı olarak, halkımızın yaşadığı geçim sıkıntısı ve Ülke ekonomisinin kurtuluş projelerini anlatarak Mersin’de iyi bir yolda olduğumuzu hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın umudu bir parti olarak çalışmalarımız seçimlere kadar etkin bir şekilde tempomuzu arttırarak sürdürülecektir” dedi.

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Ziyaretin sohbet kısmında ise, Başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin Mersin ve Mersin halkının sorunları ve çözümüne yönelik projelendirilen konuları ele aldı ve ziyaret anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.