BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN BOLTAÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN BOLTAÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mersin’in Erdemli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde, coşkuyla kutlandı. Erdemli Belediyesi ve Erdemli Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen kortejde, iş makinaları renkli görüntüler kattı.

Erdemli Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen araçlar, Ayyıldız balonlarla süslendi. Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kenti dolaşan konvoya, vatandaşlar coşkuyla eşlik etti.

Başkan Tollu, “ Sorumluluklarımızın Farkındayız”

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile birlikte vatandaşları selamlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yapılması gerekenler noktasında sorumluluklarının farkında olduklarını ifade etti. Başkan Tollu, “Erdemli’ de insanlarımız ne kadar şanslı olduklarının, ne kadar asil bir milletin evlatları olduklarının farkındalar. Çünkü cenabı Allah başka hiçbir millete nasip etmedikleri güzellikleri, bizim milletimize, yüce Türk milletine nasip etti. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız, büyük Atatürk’ten ve ecdadımızdan aldığımız yüce emaneti, daha iyiye ulaştırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.