MERSİN - İmamlı Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Oğuz, mahallede yürütülen hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.

JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU

Silifke belediyesi tarafından mahallelerine önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten İmamlı Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Oğuz belediye tarafından yürütülen bu hizmetlerin sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade etti. Mahallede yürütülen hizmetleri yakından izleyen ve Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’le görüşen İmamlı Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Oğuz yaptığı açıklamada, “Mahallemiz şehir merkezine en yakın mesafede bir yerleşim merkezidir. Özellikle yaz aylarında yayla turizmi ile birlikte nüfusumuzda artmaktadır. Kış aylarında bozulan ve yeni açılan yolların bakım onarımı ve asfaltlanması için Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a talepte bulunduk. Başkanımız da taleplerimiz karşısında ekipleri mahallemize göndermiştir. Belediye hizmetlerimizin mahallemizde yürütülmesi ile ilgili olarak ta ekipleri sevk ve idare eden Başkan Yardımcımız Enes Buğra Genç ve ekibi mahallemizde çalışmalarına başlamıştır. Mahallemizde yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve belediye hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşmasına imkan sağlayan Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta açıklamasında, “Amacımız rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. İmamlı mahalle Muhtarımız Bayram Ali Oğuz tarafından belediyemize ulaşan mahalle yollarının bakım, onarım ve asfaltlanması talebini biz de belediye olarak yerine getiriyoruz. İmkanlarımız dahilinde her mahallemize belediye hizmetlerimizi ulaştıracağız” diye konuştu.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE