Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kentin işlek birçok caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yoldaki bozulmalar nedeniyle vatandaşlara sıkıntı yaşatan ve 2. Çevre Yolu üzerinde bulunan İsmet İnönü Bulvarı’ndaki 2 kilometrelik yolda da çalışma gerçekleştiriliyor.

2. Çevre Yolu kesintisiz ve konforlu yol ağına kavuşuyor

GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ” GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

2. Çevre Yolu’nda Forum Katlı Kavşağı çalışmalarını başlatan ve kısa sürede projenin yüzde 30’unu tamamlayan Büyükşehir, Göçmen ve Kipa kavşaklarında da trafik akışını kesintisiz bir hale getirmeyi planlıyor. Güzergâh üzerindeki her türlü yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir, son günlerde İsmet İnönü Bulvarı’na da yoğunlaştı.

İsmet İnönü Bulvarı’nda yol sorunu çözülüyor

2. Çevre Yolu’nun 34. Cadde ile Vatan Caddesi arasında yer alan İsmet İnönü Bulvarı’nda seyahat eden sürücüler, yolun Kelveli ile Vatan Caddesi arasındaki 2 kilometrelik kısmında sıkıntı yaşıyordu. Yoldaki bozulmalar araçtaki yolcuların can güvenliği açısından tehlikelere sebep oluyordu. Büyükşehir, bulvarın doğu-batı istikametinde asfalt çalışmaları tamamladı.

Kaldırım ve refüjlerde de çalışma yürütülüyor

Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki çalışmalar kapsamında zemin iyileştirme ve malzeme serim sıkıştırma çalışmalarının ardından sıcak asfalt dökümü gerçekleştiriliyor. Ayrıca refüjdeki deforme olan bordürler yenileniyor ve kaldırım çalışmaları da eş zamanlı olarak yürütülüyor.