Ziyarette konuşan HÜDAPAR Mersin İl Başkanı Uysal, toplumun manevi olarak kalkınmasında imam ve alimlerin rolüne değinerek ilim ışığında manevi kalkınmanın önemine işaret etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Uysal: "İl müftümüz Sayın Şaban Kondi ile yaptığımız muhabbetten ziyadesiyle istifade ettik. Camilerin ve din görevlilerinin toplumdaki yeri çok önemlidir. Toplumda aile mefhumunun her gün daha büyük bir yara aldığı günümüzde, inancımıza ve kültürümüze uygun olmayan yasaların yürürlüğe konulması ve İslam aile kültürünün oluşturulması için manevi önderlere ihtiyaçlar vardır. İmamlar ve Müftüler toplumun manevi liderleri konumundadır. Onların hayırlı ve bereketli çalışmaları toplumun mayasını ayakta tutan en önemli dinamiktir. Bu vesile ile tekrardan Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eder, misafirperverlikten dolayı Sayın Müftümüze teşekkür ediyorum" dedi.

JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU

Ziyaretlerinden dolayı Uysal ve beraberindeki heyete teşekkür eden İl Müftüsü Şaban Kondi ise ellerinden gelen tüm hayırlı çalışmaları yapmak için çalışacaklarını ifade etti.