RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Gazeteci Yazar Ufuk Cavlı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Köy Meydanı’ programı ilk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte reyting rekorları kırdı. Sun TV ve İçel TV’nin ortak yayını ve sosyal medya organlarından 20 Şubat Cuma günü ekranlara gelen ‘Köy Meydanı’nın ilk bölümünü on binlerce seyirci izledi. Buna uydu üzerinden yayınlarını sürdüren Sun TV’de ve karasal yayınlarına devam eden İçel TV’nin dışında sosyal medyada on binlerce kişiye ulaşan ‘Köy Meydanı’ kırsal mahallelerin sosyal yaşamını, doğal güzelliklerini, tarımsal üretimlerini evlerimize kadar taşıyor. 

Yenişehir’e bağlı Emirler Mahallesinden yapılan ilk bölümde, köyün ileri gelenleri, tarihi anıt ağacı ve gelenekleri anlatıldı. Köylüler yaşadıkları sıkıntıları ilk ağızdan anlatma fırsatı da buldular.

Kendine has yapısı ve kültürü olan Mersin’in kırsal mahallerini bu güne kadar gündeme gelmediğini ifade eden ‘Köy Meydanı’ programının yapımcısı ve sunucusu Ufuk Cavlı, “Mersin’de herkes bir şekilde gündeme geliyor kendisini anlatıyor. Biz mikrofonlarımızı ve kameralarımızı bu güne kadar sesini duyuramamış kesimlere ulaştırmak istiyoruz. Hiç kimse kendisini ifade edemediği için mağdur olmasın istiyoruz. Biz gazetecilerin görevi sessiz çoğunluğun sesi olmak değil midir? Bizim bu çabamıza ilk günden on binlerce insanın izleyerek destek vermesi işimizi doğru yaptığımızı da göstermesi bakımından çok önemli ve motive edici. Bizlere gerçek gazetecilik yapma fırsatı sunduğu için Sun TV ve İçel TV sahibi ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Kaya Tepe ve ekibine başta olmak üzere izleyen, destek veren, fikirlerini paylaşan tüm Mersinlilere teşekkür ederim” dedi.