RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin iş dünyası olarak, zorlu geçen 2020 yılından sonra, 2021 yılının yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını dileyerek, iş dünyasının ve tüm Mersinlilerin yeni yılını kutladı. 

Başkan Kızıltan, yeni yıla ilişkin mesajında şunları söyledi: “2020 yılı toplumun her kesimi için zor bir yıl oldu. Ama her yeni yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Huzurun, refahın ve zenginliğin ama önce sağlık dolu günlerin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur. 
Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin girişimcileri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2021 yılında toplumun her kesiminde sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın, dayanışmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. Mersin'i ekonomik ve sosyal alanda önemli bir merkez, bir dünya kenti yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. Bu yolda, sorunlara takılmak değil, çözümlere odaklanmak, sağduyu ile hareket ederek kalıcı çözümlerle sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmek amacımız olmalıdır. Bu yeni yılın, büyük önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine rehber edinmiş milletimize ve tüm Mersinlilere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, 2021 yılının yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını diliyor, Mersin iş dünyasının ve tüm Mersinli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyoruz."