Muharrem Ayı dolayısıyla Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün aşure dağıtımı etkinliğine katılan Başkan Mustafa Gültak'ın eşi Behiye Gültak, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımlarından sonra Medine Çetin'in (30) mesajıyla karşılaştı. Kendisinin hamile olduğunu, Karaduvar'da ikamet ettiğini ve aşure istediğini söyleyen Çetin'in bu mesajına Behiye Gültak kayıtsız kalmayarak Medine Çetin'i evinde ziyaret ederek, aşure ikram etti.

ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI

"Şansımı denemek istedim"

Behiye Gültak'ın sürprizinden duyduğu mutluluğu dile getiren Çetin, "Akdeniz Belediyesi'ni ve Sayın Başkan Mustafa Gültak'ı sosyal medya üzerinden takip ediyordum. Paylaşımlarda Behiye Hanım'ın aşure dağıtımına katıldığını gördüm. Ben de 'şansımı deneyeyim' dedim; aşure isteğimi mesaj attım. Akrabalarım, yoğunluktan gelebileceklerini düşünmedi ama sağ olsunlar bizi ziyaret ettiler. Aşure getirdikleri için kendilerine çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

"Böyle bir isteği geri çeviremezdik"

Behiye Gültak ise "Aşure Ayı vesilesi ile Özgürlük Kültür ve Sanat Evimiz'de bir etkinliğe katılmıştık. Programımız bitmek üzereyken Medine Hanım'ın sosyal medya üzerinden bizlere ulaştığını ve aşure talebi olduğunu öğrendik. Böyle bir isteği geri çeviremezdik. Biz de bu isteği hemen yerine getirmek istedik. Kendisini ziyaret ederek aşuresini ikram etmek suretiyle sürpriz yaptık. O bizi görünce çok mutlu oldu; biz de aynı mutluluğu yaşadık. Allah sağlık sıhhat içinde tamamına erdirmeyi nasip etsin. Herkesin Muharrem Ayı'nı tebrik eder; hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.