RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığı 13. Olağan kongresi tamamlandı. “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak” teması ile yapılan seçimlerde ilçe başkanlığını yeniden Levent Nogay kazandı.
Göksu Otelde  korona virüs salgınına karşı tedbirlerin alındığı kongrede konuşan MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı konuşmada, “Bugün partimizin 13. olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. Kongremizin ülkemize, milletimize, ilçemize ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm dünyayı tehdit altına  alan Covid-19 yüzünden seçimlerimiz sadece teşkilat yöneticilerimiz ve delegelerimizin katılımı ile gerçekleştirilmektedir. Bundan dolayı da  misafir edemediğimiz,  davet edemediğimiz çok kıymetli abilerimiz ablalarımız ve değerli büyüklerimize buradan özürlerimizi iletiyoruz. Kongremize katılan siz değerli partililerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diyen İlçe Başkanı Nogay, MHP’ye gönül veren ve parti saflarına katılmak isteyen herkese kapılarının her zaman açık olduğunu da hatırlattı.
Yapılan seçimde Levent Nogay yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Kıvanç Derya, Ahmet Yıldırım, Onur Güzel, Hasan Basri Yeğen, Büşra Gezer, Halil Yüksel, Selda Sargın, Zafer Kuzulu, Oğuzhan Ünal, Mesut Atlay, İlyas Korkmaz, Mehmet Boztepe, Mustafa Evren, Mehmet Özel, M. Kubilay Öztürk, Vehbi Kadıoğlu, Ahmet Güven ve Galip Kasapoğlu ise yeni yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler. 
“Bu mutlu günlerinde mutluluklarını bizlerle paylaşan ve  kongremize katılarak oyunu kullanan partimiz delegesi Mehmet Kucum ve eşi Burcu hanıma da ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyen Nogay, kongreye katılan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Kürşat Türker Ercan, Mersin  Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Mahmut Tat, Mersin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Hamit Tuna, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Erdemli ilçe Başkanı Fatih Serin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt,  Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Çağrı Ünel, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş,  Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Emir Cömert,  Belediye meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları  ve partililere de katılımları için teşekkür etti.
Mevlüt PARTAL - SİLİFKE