MERSİN - Erdemli Belediyesi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını sonrasında geçen ay olağanüstü toplanarak pandemi sonrasında ilk defa kontrollü sosyal hayat kuralları ile bir araya gelmişti. Temmuz ayı toplantısını bugün gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, komisyon üyelerinin seçimini gerçekleştirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz ayının ilk toplantısında, gündemde yer alan 23 madde görüşüldü. Yoklamanın ardından komisyonlarda yer alacak üyelikler için seçimleri gerçekleştirilen Meclis; 2019 Yılı Faaliyet raporu, 2019 yılı gelir ve gider kayıtları, şehit piyade üstçavuş musa özalkan kreş ve gündüz bakımevi’ne ait yönetmeliğe ek maddeler eklenmesi, Kızkalesi ve Üzümlü mahallelerinde yapılacak olan (22-a) kadastro güncelleme çalışmaları bilirkişi seçimi gibi konularda görüşmede bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Yenikoronavirüs salgını sonrasında geçen ay olağanüstü gündemle toplanmıştık. Bugün de Temmuz ayının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz biz, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile birçok alanda ilçemiz için proje üretmekteyiz. Bu projeleri hayata geçirirken de yeni kararlar almakta ve kentimiz için en doğru yatırımları yapmaktayız. Kamu kaynaklarını en doğru ve en verimli şekilde kullanabilmek adına her kararın üzerinden defalarca geçmekteyiz. Aldığımız bu kararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI