Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Ekim 2019’dan bu yana uygulanan “Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Duyu Bütünleme Terapisi” ve bu terapiyi destekleyen Atla Terapi Projesi, ödüle layık görüldü.

Çocukların hem duyusal gelişimlerine katkı sunan, hem de sosyal gelişimlerini destekleyen projeler, bu yıl 11’incisi düzenlenen Sağlıklı Kentler Birliği’nin En İyi Uygulama Yarışması”nda ödül aldı.

Büyükşehir’in “Duyu Bütünleme Terapisi” ödüle layık görüldü

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Sağlıklı şehir bilincini yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalar yapan Sağlıklı Kentler Birliği tarafından  “Sosyal Sorumluluk”, “Sağlıklı Yaşam”, “Sağlıklı Şehir Planlaması” ve “Sağlıklı Çevre” olmak üzere 4 ayrı kategoride ödüllerin dağıtıldığı yarışmaya Duyu Bütünleme Terapisi ve destekleyen Atla Terapi Projesi ile katılan Büyükşehir Belediyesi, kazandığı ödül ile terapinin kalitesini ve faydasını bir kez daha ortaya koydu. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde devam eden Duyu Bütünleme Terapisi’nden zihinsel ve bedensel problemi olan her çocuk ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Seans süresinde aileler de çocuklarına eşlik edebiliyor.