Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım servisinden oksijen tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı.

ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN DUYARLI ÇAĞRI; ÇİÇEK YERİNE SMA HASTALARINA BAĞIŞ ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN DUYARLI ÇAĞRI; ÇİÇEK YERİNE SMA HASTALARINA BAĞIŞ

Sabaha karşı medyana gelen olayda, yüksek akım oksijen cihazından kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında yoğun bakım servisinde Kovid-19 tedavisi gören 9 hasta yaşamını yitirdi. Tedavileri devam eden hastalar başka yoğun bakım servislerine sevk edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta; " Gaziantep'te özel bir hastanede meydana gelen elem olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Olayın meydana gelmesi ile alakalı herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılmalıdır. Bir ihmal var ise suçlular cezasını çekmelidir. Tekrar hayatını kaybeden vatadandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine , Gaziantep'e ve milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.