Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde hizmet üretmeye devam ederek, Evdilek Mahallesinde malzemeli bakım çalışması gerçekleştirdi.

GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ” GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Erdemli Belediyesi, ilçenin her mahallesinde eş zamanlı olarak sürdürdüğü; yol bakım, onarım ve yapım faaliyetlerine kış mevsimi öncesinde hız verdi. Özellikle yaz aylarında turizm açısından önemli bir merkez olan ilçe de vatandaşların ulaşım noktasında bir sorun yaşamaması adına hizmetlerini aralıksız sürdüren Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde yaşanabilecek doğa olayları karşısında da hazırlıklarını sürdürüyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyerek, kalite standartlarına uygun çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Evdilek Mahallesinde yürütülen çalışmalara ek birçok adreste de çalışma yapıldığının altını çizen Başkan Tollu, ‘’Çalışmalarımızı en yeni teknolojileri kullanarak, kendi üretimimizi kendimiz yaparak hem vatandaşlarımıza hizmet üretiyor hem de ülke ekonomimize katkı sağlıyoruz’’ diye konuştu.