Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kısa bir süre önce başlattığı TEKSİN uygulamasının meclis üyeleri kısmında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın tanıtım kısmına AK Parti yerine AKP yazılması "kasıtlı mı yapıldı?" sorusunu akıllara getirirken, vatandaşların yoğun tepkisine neden oldu. Öte yandan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi listesindede AK Partili meclis üyelerinin tanıtımlarında AKP yazmasının da, TEKSİN uygulamasında yaşanan 'AKP' skandalının kasıtlı yapıldığını destekler nitelikte olduğunu söylüyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun katılımıyla lansmanı düzenlenen TEKSİN uygulamasında bazı meclis üyelerinin tanıtım kısmında AK Parti yazılırken, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve yine bazı AK Partili meclis üyelerinin tanıtımında AKP yazması çok sayıda partili tarafından sosyal medya hesaplarından eleştirildi.

Yapılan yorumlarda, Büyükşehir Belediyesinin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a yönelik bir algı operasyonu ve yıpratma girişimi yaptığı ifade edildi. Bir vatandaş yaptığı paylaşımda, "Bazı partililere büyük harflerle AK PARTİ yazılıyor ama Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a AKP yazılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanıtımını katıldığı bir uygulamada bu kadar basit bir hata yapılamaz. Bunda bir kasıt var" şeklinde eleştiride bulundu.

Öte yandan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi listesindede AK Partili meclis üyelerinin tanıtımlarında AKP yazmasının da, TEKSİN uygulamasında yaşanan 'AKP' skandalının kasıtlı yapıldığını destekler nitelikte olduğunu söylüyor.

BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN BOLTAÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN BOLTAÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaynak: mobilhaberci.com