Televizyon, radyo programları yapan, içerik üreten bir medya mensubu olan başarılı Gazeteci-Yazar Ufuk Cavlı özellikle son dönemlerde kadın gücü ve farkındalığını ön plana çıkaran yapıtlarıyla Türkiye'de ses getirdi.

33 Kadın Belgeseli Türkiye Projesini ilk olarak Mersin ardından Hatay ve Gaziantep illerinde gerçekleştiren Ufuk Cavlı’ya bu proje üzerinden saldırılar başladı.

“KADIN GÜCÜNDEN KORKAN ZİHNİYETLER”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cavlı, proje ile ilgili asılsız iddialar ortaya atıldığını kaydederek ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Proje ve kendisiyle ilgili ortaya atılan iddiaların kadın gücünden korkan zihniyetlerce yapıldığının altını çizen Gazeteci Cavlı: “Son zamanlarda özellikle kadın gücünden korkan zihniyetler bazı kadınları ikna ederek hakaret iftira yoluyla itibar suikasti yapmaya çalışmaktadırlar. Şahsım ve ekibim zor olan bir yoldayız. Elbette risk analizi yaptık. Bunlar karşımıza çıkabilecek engeller çünkü güçlü kadın istemeyen zihniyetler var. Biz bunlarla mücadele edeceğiz ve yanımızda olan binlerce kadınla birlikte başaracağız. Bir devrim gerçekleştiriyoruz. Kadın gücünü bundan sonra sadece kadınlar değil erkeklerde savunacak. İftira, hakaret, suç uydurma konularında bizlerde gerekli suç duyurusunda bulunduk. Yüce Türk Adaletine güveniyor, karanlık zihniyete en güzel cezayı vereceğine inanıyoruz” dedi.