MERSİN - Erdemli Belediyesi, Avgadı Mahallesi Merkez camisinin iç ve dış boya işlerini ve Çamlı Köyü Ohut Mahalle Camisinin temizliğini gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde camilerde yürüttüğü temizlik ve bakım çalışmaları ile Bayram namazı hazırlıklarına aralıksız devam ederken, Avgadı Merkez Camisinin yıpranmış dış ve iç cephesinde boya çalışmaları ile Çamlı Köyü Ohut Mahalle Camisinin temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. Temizlik, bakım ve boya işlemleri gerçekleştirilen camiler, pandemi sonrasında vatandaşların kullanımı için düzenlendi.

RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, manevi değerlere sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını kaydetti. Ayrıca eğitim kurumlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına verilen desteğin, ilçenin talepte bulunan tüm kurumlarına yönelik olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Bayram öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.