Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zirveye taşınmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Bu sayede Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden atalarımızın onurlu mücadelesine sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

TÜRK TELEKOM’DAN AKM’DE ERİŞİLEBİLİR YAŞAM PROJELERİ TÜRK TELEKOM’DAN AKM’DE ERİŞİLEBİLİR YAŞAM PROJELERİ

Türk milletinin bağımsızlık inancı ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını da belirten Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır. 30 Ağustos günü şanlı bir zafer olmakla beraber kadınıyla erkeğiyle destan yazan aziz milletimizin tüm dünyaya sonsuza dek bağımsız ve hür yaşayacağının bir mesajıdır. Yüce Türk milleti, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakârlığı göstermeye devam edecektir. Bu şanlı zaferi bize armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu, birliğimiz ve bekamız daim olsun” şeklinde konuştu.