MERSİN - Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası(SODEMSEN)’in yönetim kurulu üyeliğine seçildi.  SODEMSEN’e üye olmaktan ve yönetim kurulunda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Özyiğit, sosyal demokrat belediyeler arasındaki işbirliğinin artacağını ve bu şekilde kentlerin kazanacağını söyledi.

2019 yılında kurulan SODEMSEN’in 2. olağanüstü genel kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurulda seçilen yeni yönetimde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de yer aldı. SODEMSEN’in Başkanlığına ise yeniden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi. Yönetimde yer alan diğer isimler ise şu şekilde: Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu.

MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

SODEMSEN, üyeleri arasındaki dayanışmayı arttırmak ve işbirliği oluşturmak amacıyla sosyal demokrat belediyeler tarafından kuruldu. SODEMSEN, bir ortak akıl üretme platformu olarak, üyeler arasında koordinasyon ve iletişimi güçlendirmek hedefiyle çalışmalarını sürdürecek.