Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, katıldığı düğün ve nikah törenlerinin yanı sıra yeni bebek sahibi olan ailelere Silifke’li yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun kitabını hediye ettiklerini açıkladı.

Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Belediyemize bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile birlikte ilçemizde yeni doğum yapan ve yeni yuva kuran ailelere rehber olacağına inandığımız Silifke’li Yazar Prof Dr Doğan Cüceloğlu hocamızın yazdığı ‘Geliştiren Anne Baba’ ve ‘Evlenmeden Önce’ adlı eserlerini ailelerimize ve yeni dünya evine giren gençlerimize hediye ediyoruz.  Sağlam temeller üzerine kurulmuş mutlu bir yuvaya rehber olması temennisiyle yeni evlenen çiftlerimize ve bebek sahibi olan ailelerimize 16 Şubat 2021 tarihinde kaybettiğimiz Silifkeli hemşerimiz dünyaca ünlü psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun kitabını ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE