MERSİN - Tarsus Belediyesi hayata geçirdiği ‘Toroslardan Ovalara 179 Mahalledeyiz’ projesi kapsamında her mahalleye eşit hizmet ilkesi doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir günde kırsal ve merkez olmak üzere 16 mahalleyi ziyaret ederek, muhtarların ve halkın istek ile taleplerini dinledi.

BİR GÜNDE 16 MAHALLEYE ZİYARET

Tarsus Belediyesi, ilçeye bağlı 179 mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hayata geçirilen  ‘Toroslardan Ovalara 179 Mahalledeyiz’ projesi adı altında çalışmalarısürdüren Tarsus Belediyesi,179 mahalleyi meclis üyelerinin ve belediye başkan yardımcılarının görev ve sorumlulukları dahilinde paylaştırdı. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, proje kapsamında bugün; Kadelli, Yanıkkışla, Çavuşlu, Çokak, Kuzoluk, Eminlik, Keşli, Gömmece, Emirler, Kuşçular, Sanlıca, Yeniköy , Cumhuriyet, Tekke, Şehitkerim ve  Gözlükule mahallelerini ziyaret etti. Başkan Bozdoğan’a mahalle ziyaretlerinde Projeler ve Uygulamalar Koordinatörü Serap Kurtcu ile birim müdürleri eşlik etti.

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

MAHALLELERDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, halkın talep ve önerilerini dinleyerek sıkıntıları yerinde gördü. Gittiği mahallelerde, muhtarların taleplerini can kulağıyla dinleyen Başkan Bozdoğan , mahallelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için bütün imkanları seferber edeceklerini söyledi. Başkan Bozdoğan, “ Mahallelerimizdeki ihtiyaçları tek tek tespit  ettik. Hiçbir mahallemizi ayırt etmeksizin her mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızla birlikte güzel kentimizin geleceğini, yaşam kalitesini, sosyokültürel yapısını inşa etmek ve kalıcı hale getirmek için daha fazla çalışacağız” dedi.

Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan, mahalle ziyaretlerini Kurban Bayramı bitimine kadar devam ettirecek.