Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, belediye tarafından Göksu ırmağı üzerinde yapımı devam eden asma köprü çalışmalarını yerinde inceledi.

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ

Göksu ve Saray mahalleleri arasında özellikle yayaların kullanacağı asma köprü inşaatını gezen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’tan bilgiler aldı. Silifke Kaymakamı Nazlı’yı bilgilendiren Başkanvekili Sadık Altunok, asma köprünün 3 metre genişliğinde, 93 metre uzunluğunda çelik halatlı olacağını ve çalışmaların 2021 yılı içerisinde tamamlanacağını bildirdi. Asma köprü tamamlandığında yayaların kullanımına sunacakları bu köprü sayesinde halkın kenti ikiye ayıran Göksu ırmağı kenarında daha rahat ve daha kolay bir ulaşım sağlayacağından bahsetti.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’da yaptığı açıklamada, “Fırsat buldukça belediyemizin uygulamaya koyduğu projeleri yakından inceleyerek ve çalışmalar hakkında bilgi alıyorum. Belediyemiz halkımıza ve Silifke’mize güzel hizmetler gerçekleştirmektedir. Halkın en çok ihtiyaç duyduğu projelere öncelik vererek şehrimize ve halkımıza hizmet etme gayret ve çabası gösteren Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibini kutluyorum. Şu an yapımı devam eden asma köprünün şehrimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE