ANTALYA (AA) - Antalyaspor yüzme takımı, 10 yaş üstü ön eleme yüzme müsabakalarında 4 Türkiye rekoru kırarak toplamda 47 madalya kazandı.

BAYRAMDA YOLA ÇIKAN SÜRÜCÜLER İÇİN ÖNERİLER BAYRAMDA YOLA ÇIKAN SÜRÜCÜLER İÇİN ÖNERİLER

Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda düzenlenen 10 yaş üstü ön eleme müsabakalarına Antalyaspor Kulübü 41 sporcu ile katılım sağladı. 2 gün süren müsabakalarda Antalyaspor yüzme takımı 19 altın, 17 gümüş, 11 de bronz madalya ile organizasyonu tamamladı.

Yüzme Koordinatörü Murat Yılmaz müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Pandemi sürecinde tüm olumsuzluklara rağmen inanılmaz özveriyle çalışan tüm sporcularımıza, cefakar antrenör ve velilerimize elde edilen bu başarılı sonuçlar için teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Her zaman daha ileriyi ve iyiyi hedefleyerek çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz Antalyasporuz." ifadelerini kullandı.

Baş Antrenör Turgay Demircioğlu ise, pandemi şartlarına rağmen sporcuların iyi çalıştıklarını ve bu başarıların tesadüf olmadığını dile getirdi.

Demircioğlu, "Hedeflerimizi çok ileri koyduk ve elde etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm sporcularımızı ve velilerimizi kulübüm adına tebrik ediyorum." dedi.