EVCİL HAYVAN BAKIMINDA SIKÇA YAPILAN 15 HATA EVCİL HAYVAN BAKIMINDA SIKÇA YAPILAN 15 HATA

Mersin Anamur Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor.

Köy okulları başta olmak üzere ilçe genelinde bulunan okullara birçok konuda destek veren Anamur Belediyesi, “Spor Yap Sağlıklı Yaşa” sloganından yola çıkarak okullara kale direği ve futbol topu hediye etmeye devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili ve belediye personelleri ile birlikte ilçenin en uzak okulu olan Güngören İlk-Orta Okulu’nu ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, okulda eğitim gören öğrenciler için Anamur Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü atölyesinde yapılan kale direği ile temin edilen futbol ve voleybol toplarını hediye etti.

Özellikle pandemi döneminde çocukların evlerde hareketsiz kaldığını belirten Başkan Kılınç : “Pandemi döneminde çocuklarımızın evlerde hem sıkıldığını hemde hareketsiz kaldığını hepimiz biliyoruz. Sağlıklı kafanın sağlıklı vücutta bulunacağına inanarak çocuklarımızın en azından futbol oynayabilmeleri için kendi üretimimiz olan kale direklerini okullarımıza hediye ediyoruz. Güngören, ilçemizin okul bulunan en uzak mahallesi. Anamur Belediyesi olarak şehir merkezinde yada merkeze yakın okullarımıza nasıl destek veriyorsak, en uzak mahallemizde bulunan okullarımıza da aynı ölçüde destek vermeyi sürdüreceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde ilçemizde bulunan bütün okullara kale direği ve futbol topu hediye etmiş olacağız” dedi.

Programa katılan İlçe Kaymakamı Aydın Memük okullara verdiği destekler nedeniyle Anamur Belediyesi’ne teşekkür ederek:” okullarımıza destek veren Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’a ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.