MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Kaymakamlığı görevine başlayan Namık Kemal Nazlı’ya hoş geldiniz dileğinde bulundu.

“Silifke ve Silifkelilere birlikte hizmet etmek en büyük temennimizdir” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Kaymakamım Silifke’mize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz gelişen ve değişen bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. İki kurum arasında daha önce de yürüttüğümüz uyumlu çalışmalarla çok anlamlı projelere ve hizmetlere imza attık. İnşallah bundan sonra da yine el ele vererek Silifke halkımıza ve şirin ilçemize en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum” diyerek ilçe hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise konuşmasında, “Silifke ve Silifkelilere hizmet etmek için elimizden gelen desteği vermeye hazırım. Daha önce de var olan iki kurum arası uyum ve işbirliğinin devam etmesi önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Kaymakamlık olarak Silifke Belediyemiz başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza ve güzel şehrimiz Silifke’ye hizmet götürme heyecanı içerisindeyim” diyerek Başkanvekili Altunok’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET