23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çocukların bayramını kutlayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, okul yöneticileri ve öğrenci velileri ile birlikte Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada çocukların bayramını kutladı. Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen törende öğrenciler tarafından açılan resim sergisini de gezen Kaymakam Nazlı, Başkanvekili Altunok ve Milli Eğitim Müdürü Sezgin tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece kendi çocuklarımıza değil tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılını kutluyoruz. Gönül isterdi ki sokaklarda bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım ama içinde bulunduğumuz zor dönemde mümkün olmuyor bizlerde çocuklarımıza eğitim gördükleri bu yuvada bayram sevincini yaşatmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlara olan umutlarımızdır. Onların biraz olsun yüzlerini güldürebilirsek ne mutlu bize. Elbet bu salgın geçecek ve biz coşkuyla daha çok bayram kutlayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılı ile başta Türkiyenin asil evlatlarının ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ” SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE