Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Esnafları ziyaret ederek korona virüse karşı herkesin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasını ve daha dikkatli olmasını istedi.

Silifke Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Başkanvekili Sadık Altunok, vatandaşlara ve esnaflara uyarılarda bulundu. İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafların korona virüsle ilgili alınan tedbirlere uyduklarını da hatırlatan Başkanvekili Altunok, “Yaptığımız denetimlerle esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın maske kurallarına uyduğunu gördük. Korona virüsü yenmek için yine de sadece maske takmanın yetersiz olduğunu esnaflarımıza anlattık. Dünyanın başına bela olan bu illetten kurtulmak için hep birlikte maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerektiğini bir kez daha hatırlattık” dedi.

Haftanın belirli günlerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiğini, bu vesile ile korona virüse karşı kendilerini daha tedbirli olmaları için uyardığını belirten Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, “Zaman zaman esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerimizde de kendilerine maske vererek korona virüse karşı daha tedbirli olmalarını istiyorum. Silifke halkı hep birlikte mücadele ederse bu korona virüs illetini yenebiliriz. Pandemi sürecinde en büyük yükü sağlık çalışanlarımız çekmektedir. Sağlık kuruluşlarında görev yapan bu kardeşlerimize de yardımcı olmak için tedbirimizi elden bırakmamalıyız. İlçe Hıfzısıhha Kurulumuz tarafından alınan kararlara uyarak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumalıyız. Yaz döneminde artan vaka sayıları tatilcilerin dönüşü ile birlikte düşüşe geçti. Yani ilçemizin nüfusu normale dönmeye başladı. Bizler Silifkeliler olarak daha dikkatli davranarak ve alınan tedbirleri yerinde ve zamanında uygulamaya özen gösterirsek, bu virüs salgınını kontrol altına alabiliriz. Tüm esnaflarımız ve vatandaşlarımızı bir kez daha virüse karşı duyarlı davranmaya davet ediyorum. Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım ve hijyen kurallarına mutlak suretle uyalım” diyerek önerilerde bulundu.

MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE