Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, anneler günü nedeniyle Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen’in annesini ziyaret ederek günlerini kutladı.

KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde operasyona çıktıktan sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle şehit olan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ferruh Dikmen’in Yeşilovacık Mahallesinde yaşayan annesi Durdane Dikmen ve ailesini evinde ziyaret etti. 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok anneler günü nedeniyle yaptığı konuşmada, “Annelerimiz dünyanın en zor ve en güç görevini icra eden, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin sembolüdür. Annelik, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri kesinlikle doldurulamayan dünyadaki en yüce makamlardan birisidir.Yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin ve siz değerli şehit annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, tüm annelerimize sevgi ve saygılar sunuyorum” diyerek günün anısına çiçek ve şehit oğlu Ferruh Dikmen’in görev süresi içerisinde çekilmiş bir fotoğrafını da hediye etti.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE