Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Silifke Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sevgiyle karşılanan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyerek bu birlikteliği sağlayanları gönülden kutladığını söyledi. Beraberinde Başkan Danışmanı Eyüp Arslan’la birliktedüzenlenen kahvaltıya katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, “İlçemizde yaşayan Giritli kardeşlerimiz tarafından kurulan bu derneğimiz kurulduğu günden bu yana sanat ve kültür birikimlerini gelecek kuşaklara aktarmaya devam etmektedir. Giritliler Derneğimiz, sevgi, dostluk ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu tür etkinlikleri sık sık düzenlemektedir. Bugün de burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizler bugün burada paylaşmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyorsunuz. Birlik, beraberliğimiz ve dayanışmamız daim olsun inşallah” diyerek Dernek Başkanı Salih Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Başkanvekili Altunok ayrıca Giritli bir ailenin torunu olan  Zeynittin Efe Arayıcı ile de bir hatıra resmi çektirdi.

AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK

Dernek merkezinin bulunduğu Göksu Mahallesi Ergenekon parkı içerisinde korona virüs tedbirlerinin uygulandığı kahvaltı programına katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür eden Dernek Başkanı Salih Oğuz’da konuşmasında, “Gelenek ve göreneklerimizi, yaşam şeklimizi önce çocuklarımıza sonra da torunlarımıza, yani geleceğe taşımak arzusundayız.” diyerek dernek faaliyetlerine destek verenlere teşekkür ettiğini açıkladı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE