MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik duygularımızın kenetlendiği, yardımlaşma ruhunun canlandığı, kırgınlıkların yerini barışa bıraktığı bayramın tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

Bayramların manevi değerlerin en anlamlı şekilde yaşatıldığı günler olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanvekili Altunok,  “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Milletimizin yüzyıllardır yaşattığı örf ve adetlerimizin en güzel şekilde uygulandığı bu kıymetli günler, aynı zamanda barış ve huzur kaynağıdır. Kurban Bayramı’nın getirdiği manevi iklim vesilesiyle akraba ve komşu ziyaretleriyle sevdiklerimizle buluşacak, dargınlıklarımızı unutacak ve çocuklarımıza dini bayramımızın barındırdığı hoşgörü, sevgi ve dayanışma ruhunu aktaracağız.  Mart ayından bu yana ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını ile mücadelemiz hala devam etmektedir. Bu yıl kutlayacağımız kurban bayramında bizim de vatandaşlar olarak bilim kurulumuzun aldığı tedbirlere uymamız gerekmektedir. Her zaman olduğu bayram süresince de maske kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve ellerimizin sürekli dezenfekte edilmesine özen göstermeliyiz. Korona virüsle mücadele kapsamında geçireceğimiz bayram süresince tedbiri elden bırakmayalım. Tüm hemşerilerimizin aileleri, akrabaları ve dostları ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE