TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un Sağlık eski Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi 21 ve 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş’un cenaze törenine katıldı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un vefat eden Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve milletvekilleri ile görüşerek başsağlığı dileğinde bulundu.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok açıklamasında, “Partimiz Milliyetçi Hareket Partisinden 21 ve 23. dönem Kırıkkale Milletvekili seçilen değerli ağabeyimiz Osman Durmuş’un vefatı bizleri de derinden üzmüştür. Görev yaptığı süre içerisinde 57. Hükümette de Sağlık Bakanlığımızı başarı ile yürüten değerli büyüğümüz Prof. Dr. Osman Durmuş’u son yolculuğuna uğurluyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi yakınları sevenleri ve camiamıza da baş sağlığı diliyorum” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE