Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur; 34 yıldır faaliyet gösteren odaya kayıtlı esnaflar adına bir yer kazanmak için yılladır büyük uğraş ve mücadeleler verdiklerini, ancak özellikle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın büyük desteği sayesinde, özlemini çektikleri bir binaya kavuştuklarını dile getirdi.

Batur; “Odamızın bir yere kavuşmasının baş mimarı Sayın Gültak’tır”

Mersin’de; 1986’dan beri faaliyet gösteren, bin 500 üyeli Pazarcılar Esnaf Odası olarak, 4 merkez ilçede, 64 noktada haftanın 7 günü; yaklaşık 650 bin kişiye taze ve ucuz meyve-sebze temin ettiklerini ifade eden Oda Başkanı Batur; “Yıllardır faaliyet gösteren odamızın, bugüne dek kendine ait bir yeri, bir binası olmamıştı.

Odamızın, 2018 yılı seçiminde Başkan seçildikten sonra, başta Akdeniz Belediye Başkanımız Muhammed Mustafa Gültak olmak üzere, merkez 4 ilçe belediye başkanımızla görüşmeler yaptık, hazırladığımız projeleri sunduk. Bugün, bin 500 üyeli Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nın bir oda binasına sahip olmasının baş mimarı Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’tır. Kendisine; pazarcı esnafı ve ailelerimiz adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Öte yandan; Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nın, MER-İN İş Merkezinde bulunan yeni yerinde; Başkanlık Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu ile Konferans Salonu, İdari İşler Bölümü, misafir ağırlama bölümü, mutfak, mescit ve diğer eklentiler bulunuyor.

AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK AKDENİZ’İN HUZURU; BAŞKAN GÜLTAK