Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan ve kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme hakkı için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlık ile çalışan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu’na ve Cemiyet Üyeleri’ne teşekkürü bir borç biliyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz. Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Rüstem Kaya Tepe ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlik ve yakın ilgi için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

BAŞKAN SEÇER’DEN, BAŞKAN YILDIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SEÇER’DEN, BAŞKAN YILDIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş ayrıca, “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” başlıklı kitaplarını Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerine takdim ettiler.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe ise, “Akademi Derneği Yönetimi olarak bu anlamlı ziyaret ve takdim ettiğiniz kitabınız için teşekkürlerimizi sunarız. Gerçekleştirmiş olduğunuz önemli projeler ve bilimsel çalışmalarınızı yakından takip ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette, önümüzdeki süreçte Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile Akademi Derneği arasında ortak projelerin gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.