KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, bayramların; küslüklerin sona erdiği, kardeşliğin, sevginin, dostluğun, neşenin zirve yaptığı müstesna günler olduğunu söyledi. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonunda bayrama kavuştuklarını belirten Yılmaz, “Mübarek ramazan ayı boyunca, oruç ve diğer ibadetlerle maneviyatlar temizlenirken, yardımlaşma, paylaşma, kardeşlik, dostluk duyguları da yeniden güçlendi. 2 yıl boyunca devam eden salgının ardından yeniden birbirimize sarılacağımız, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpebileceğimiz, gönüllerimizin bir olacağı Ramazan bayramına erişmenin mutluluğu ve şükrünü yaşıyoruz” diye konuştu.
Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sevincin, mutluluğun, birbirini gözetmenin, hayrın, iyiliğin, yardımlaşmanın zirve yaptığı bayramları hakkıyla yaşamanın ve gelecek nesillere aktarmanın çok önemli olduğunu bildirdi. Milletvekili Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rabbim, salgın ve terör belası başta olmak üzere, her türlü afet ve felaketlerden bizleri muhafaza eylesin. Sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, kucaklaşıp özlem gidereceğimiz nice bayramlara erişebilmemiz dileğiyle, aziz milletimizin ve tüm Mersin’li hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”