Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çocukları evlerinde ziyaret ederek hediyeler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ile birlikte çocukları evlerinde ziyaret ederek bayramını kutladı. Çocuklara hediyeler vererek bayramlarını kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, "Ülkemizde yaşanan salgından dolayı çocuklarımızın sokağa çıkma yasağı var. Ülkemiz için önemli bir tarih olan bu günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza armağan etmişti. Salgından dolayı buruk bir bayram olsa da bizler Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı olarak Kadın Kolları Başkanımız Kıvanç Derya ile birlikte çocuklarımızın yüzünde tebessüm olmak için ve bayramlarını kutlamak için kapıları çaldık. Bu günü çocuklara armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Nogay ve beraberindekiler çocuklara çeşitli hediyeler verirken,  mahalle muhtarları ve aileleri ile de görüştüler.

BAŞKAN YILDIZ, GÖREVİNE BAŞLADI BAŞKAN YILDIZ, GÖREVİNE BAŞLADI

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE