MERSİN - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tarsus’ta da kutlanırken, Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için Büyükşehirlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan çocuklara bayram coşkusunu yaşatmayı amaçlayan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hoparlörlerden onlar için özel müzik yayını yapılmasını sağladı.

MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Kaymakamlığının himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilen resmi tören ve bayram kutlama programını canlı olarak belediye hoparlörlerinden yayınlattı.

Bayram coşkusunu tüm ilçede yaşatmak amacıyla yanları açık bir otobüsü süsleterek belediye bando ekibinin şehrin birçok noktasını gezerek mini konserler vermesini isteyen Başkan Bozdoğan, minik yüreklere ve vatandaşlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu yaşattı. Belediye Bandosunun çaldığı marşlar, 23 Nisan temalı müzikler ve oyun havaları ile oldukça mutlu olan 7’den 70’e tüm vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden Türk Bayrakları sallayıp alkışlar çalarak bayram coşkusuna ortak oldular.

Evlerinin balkonlarını Atatürk Posterleri, Türk Bayrakları ve balonlarla süsleyen vatandaşlar bando ekibinin verdiği mini konserlerden oldukça keyifli dakikalar geçirirlerken, kendilerine Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından gönderilen boyama, bulmaca ve hikâye kitaplarını teslim alan çocuklar oldukça mutlu oldular.