Ürkmez Deniz Otel

Firma Kodu #157
Sektör Bilişim
Adres Ürkmez Cumhuriyet Mahallesi 5171. Sk. No : 1 Seferihisar / İzmir
URL https://deniz-apart.com
Şehir/Eyalet İzmir
Eklenme Tarihi 23.02.2024

Seferihisar ilçesinin Ürkmez beldesinde olan Deniz Apart otelimiz. Ücretsiz plaja sahip. Botanik bahçe içinde kahvaltı keyfi yaşatan Ürkmez Apart otel ailecek gidilecek en iyi otellerden birisidir. Doğanbey'de bulunan otel denize 100 metre yakınlıktadır sahilde otele ait şenzoglar vardır. Otel bahçesinde bulunan havuz bar bulunmaktadır. Apart bahçesinde havuz başında kahvaltı keyfi yapabilirsiniz...
Deniz-Kum-Güneş tatil konseptinin yanında Tarih, Tabiat ve Kültür varlıklarına sahip, senelik 2,5 milyon tatil emelli gelen yerli ecnebi turisti evine neşeli gönderen Alanya'nın kalbinde konumlanmış Ürkmez Otel hem iş hatta tatil emelli yolcu eden misafirlerini 1986 seneninden ardından sıcak karşılıyor.
Muhteşem deniz görünümü hakim, dünyaca meşhur Meltemtur Plajına 150 metre uzaklıkta , 1000 m2 üstünde 3 Yıldız segmentinde 30 oda, 120 yataklı, Yüzme Havuzu, Türk mutfağından lezzetli yemekler yayınlayan Restorant, Şezlong Şemsiye gibi plaj greksinimlerini karşılayan büfesiyle Seferihsar Deniz Otel'in işini severek yapmış elemanı misafirlerini ağırlıyor ve uğurluyor.
Deniz Apart Otel / Müessesesel / Misyonumuz
Otelimiz kurulduğu günden şu zamana, toplam nitelik güveni içerisinde profosyonel şahıs kaynağımızı, teknolojiyi bulguyu en tesir ve bereketli şeklinde kullanarak misafirlerimize mükemmel görev anlayışı içinde görev sunabilmek, ülkemizin insanlarına istihdam ve hâsılat sağlamak, turizmin ve otelcilik sektörünün gelişmesine her vakit katkıda bulunmak, ananesel Türk misafirperverliğini beynelmilel standartlarda ön tasarıya çıkartmak gibi çoğu misyonu bize misyon edinmişizdir.

Bunlar da ilginizi çekebilir