Ozonlama - Ozonla Temizlik

Firma Kodu #217
Sektör Temizlik
Adres Araslı Cad. No:158 Esenyurt / İstanbul
URL https://www.ozonlama.com/
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 23.02.2024

Oksijen doğada iki oksijen atomundan meydana gelen bir molekül olarak bulunur. Soluduğumuz havada %21 oranında bulunmaktadır. İki atomun bir oksijen molekülü, çok özel şartlar altında oluşan bir oksidasyon süreci sonucunda, üçüncü bir oksijen atomunu alarak, üç atomlu bir ozon molekülü oluşturur. Bu üçüncü oksijen atomu, çok zayıf bir bağ ile bağlandığından her fırsatta molekülden ayrılmaya meyillidir. Molekülden ayrıldığından tek başına kalan oksijen atomu, son derece aktiftir ve ortamda bulunduğu her maddeyi oksitler.

Ozon, havada uçuşan mikroorganizmalara yapışarak hücre duvarlarının parçalanmasına ve böylece ölüp çökmelerine neden olur. Tamamen steril bir ortamda ise, benzer bir atom ile birleşerek iki atomlu normal bir oksijen molekülü meydana getirir. Mikroorganizmaların tamamını etkiler, yok eder. Bu, dezenfeksiyon etkisidir.

Ozonlama ekibimiz; Yangının ve su baskınlarının meydana getirdiği kokuyu ve kimyasal madde partiküllerinin olumsuz etkilerini havayı dezenfekte ederek yok eder. Ev ,işyeri, ar

Bunlar da ilginizi çekebilir