Emlak8

Firma Kodu #199
Sektör Bilişim
Adres Şerefiye Mh. Rasim Betir Paşa Bulvarı No:3 Kat:3/24 Tayyare Limanı, Merkez/ DÜZCE
URL https://www.emlak8.net/
Şehir/Eyalet Düzce
Eklenme Tarihi 23.02.2024

Aradığın evi bul.
Emlak8.net, sektörden kazanç sağlamayı veya ev sahibi olmayı hedefleyen herkesi bir araya getiren bir emlak platformudur.
Serbay Interactive olarak; 2011 yılında emlak ve inşaat sektörünün buluşma noktası olması amacıyla kurduğumuz Oemlak.net markamızı, Kod8 Yazılım Teknolojileri firmamızın çatısı altında Emlak8.net markası ile devam ettirmeye karar verdik.

Türkiye'nin önde gelen emlak portallarından bir olma ideasıyla çıktığımız yolda; ‘Aradığın evi bul' diyerek, kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi anlayışını, gayrimenkul profesyonellerini ve bireyleri doğru, kapsamlı referans bilgilerle aynı çatı altında buluşturan güvenilir bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu olmayı hedef edinmiştir.

Emlak8.net’i diğer emlak platformlarından ayıran, sadece gayrimenkul profesyonellerinin bulunduğu bir emlak platformu olmasıdır.

Emlak8.net’i rakiplerinden ayıran diğer en önemli özelliği ise kurumsal üyelerinin sadece ilan yayınladığı bir platform değil, kendi web sitelerindeki sınırsız ilanların otomatik yayınlandığı bir platform olmasıdır.

Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir