BGR FİLO

Firma Kodu #215
Sektör Taşımacılık
Adres Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde Via Twins Plaza B Blok Kat: 16No:115 Çankaya/Ankara
URL https://www.bgrfilo.com/
Şehir/Eyalet Ankara
Eklenme Tarihi 23.02.2024

BGR Filo Farkıyla Araç Kirala
Araç kiralama hizmeti almak istediğinzide özellikle firma araştırmasını çok iyi yapmanız gerekir. Aldığınız aracın arızalı olmaması, isteklerinizi yerine getirecek özelliklere sahip olması ve tabi ki hizmet alımında uygun fiyatların sunulması bu işlemlerde dikkat edilmesi gereken özellikler. Bizler alanında uzman bir ekiple kiralama hizmetini dijital ortama taşımayı başaran sektörün öncü isimlerinden olarak müşteri memnuniyetini her alanda sürdürmeyi başarmaktayız.
BGR Farkı
2008 yılında hizmet vermeye başlayan bir isimiz. Yılların deneyimi içinde bilişim ve teknoloji alanında giriş yaptığımız hizmet sektöründe başarılı projelere imza atarak çalışma prensiplerimizi ortaya koymayı başardık. Kendimizi kanıtladıktan sonra hizmet kalitemizi otomotiv sektörüne taşımaya karar vererek bir yenilik gerçekleştirdi.
Kiralama hizmetlerinde dijital işlemlerin ön planda olduğu hızlı kiralama ve sorunsuz hizmet alımını sağlayarak bu alanda çıkan sorunların çözümünü sunma şansını yakaladık. Bizlerle çalışan müşterilerimize kiralama hizmet öncesi ve sonrası tüm desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Her zaman ulaşılır olmamız uzun vadeli bizimle çalışılma nedenlerimizden sadece biri.
Nasıl Çalışıyoruz?
Filo kiralama şirketleri çalışma prensipleri genellikle aynıdır. Aracı seçersiniz, sözleşme yaparsınız, süresi dolan aracınızı teslim edersiniz.
BGR filo olarak bizlerle çalışmak isteyen müşterilimize öncelikle isteklerinizi sorarız.
• Araç kiralama hizmetinden ne istiyorlar?
• Nasıl bir araç ihtiyaçlarını görecek?
• Ne kadar süre için istiyorlar?
• Şoför hizmetine ihtiyaçları var mı?
Araç kiralama işlemi sanıldığı kadar basit ve kısa vadeli bir hizmet alanı değil. Bizler firma olarak 2008 yılından bu yana hizmet sunumları gerçekleştiriyoruz. Uzun vadeli çalışmalarla hizmetlerin daha kaliteli olduğunun farkındayız. Her alanda titiz çalışma ve prensip sahibi olmak her zaman sizi bir adım öne taşır.
Bunun farkında olan bir firma olarak kiralama hizmetinde farklılıklarımızı ortaya koyuyoruz. Dijital ortamda kiralama hizmeti sunuyoruz. Aracınızı yazılım programları sayesinde takip etmenizi kolay hale getiriyoruz. Tüm servis, onarım ve bakım işlemleri için bilgilendirme alıyorsunuz. Böylelikle araçla ilgili çıkabilecek ufak aksaklıların önüne geçmiş oluyoruz. Anlık yaşayabileceğiniz sorunların çözümü için dijital platform her zaman sizin yanınızda oluyor. Bizler ekip olarak 24 saat boyunca ulaşılabilir durumdayız.
Bize Nasıl Ulaşırsınız
Hizmetlerimizden faydalanmak ve farkımızı yaşamak istemeniz halinde bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken iletişim kanallarımızı kullanmak, web adresimiz, mail adresimiz, telefon numaralarımız ya da sosyal medya hesaplarından müşteri destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz ofis ziyareti yaparak yüz yüze görme şansı da bulabilirisiniz.
Araç Kiralama Hizmeti
Filo kiralama şirketleri içinde neden biz? Son model araçlarımız, hizmet kalitemiz, dijital ortamda kiralama hizmeti sunmamız, sektördeki deneyimlerimiz müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmamızın dışında uygun fiyat seçeneklerimizden dolayı bizi seçebilirsiniz. Türkiye’nin her ilinden hizmet alımın sağlayacak bir altyapıya sahibiz. Tek yapmanız gereken bize nasıl bir hizmet almak istediğinizi iletmek. Bizler hızlı bir şekilde bu hizmeti almanızı sağlıyoruz.
Hangi Araçlar Kiralanır?
Kısıtlı seçenekler sunmak yerine her talebi karışılacak bir hizmet ağına sahibiz. Dilediğiniz modelde araçlar şirket bünyemizde kayıtlı. Binek araçlar, arazi araçları, minibüs, otobüs kiralama hizmetlerini dilerseniz günlük dilerseniz uzun vadeli yapabilirsiniz. VIP hizmetlerimizin de olduğu şirket bünyemizde şoförlü olarak kiralama hizmeti de almaktasınız.
Araç Kiralama Fiyatları
Fiyat politikamızı her zaman için müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi basardı. Önceliğimiz kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak. Müşteri taleplerini ön planda tutarak bunları uygun fiyat aralıklarında gerçekleştirmeyi tercih ediyoruz. Bu da bizi ön plana çıkarıyor. Dilediğiniz aracı uygun fiyat seçenekleri ve özel kampanyalar eşliğinde kiralama yapabilmektesiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir