Adl Belge Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri

Firma Kodu #219
Sektör Eğitim
Adres Yenişehir Mahallesi. Mustafa Akyol Sokağı. MVK Work-Square No: 13 A Blok Kat: 4, Daire: 122, 34912 Pendik - İSTANBUL
URL https://www.adlbelge.com
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 23.02.2024

Adl Belge ISO Belgelendirme KYS Eğitim Danışmanlık Destek Hizmetleri firması olarak İstanbul'dan tüm Türkiye'ye belgelendirme ve eğitim hizmetleri vermekte olan şirketimiz 2013 yılında kurulmuştur.

Uluslararası Standartlar Organizasyonu tarafından geliştirilen başta aşağıda yer alan standartlar olmak üzere bu kalite yönetim sistemi standartlarının belgelendirme hizmetlerini vermekte olan bir firmayız. Ek olan Avrupa Birliği Kuralları kapsamında CE belgesi ve farklı olarak RoHS belgesi konularında firmamız Adlbelge müşterilerine hizmet sağlamaktadır;

1) ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi: Uluslararası standartlar organizasyonunun ilk yayına aldığı kuruluşların kalite yönetim sistemleri ve uygulamalarına dair gereksinimleri açıklayan iso standartının adıdır. ISO 9001 kalite yönetim standard kodu olup :2015 bölümü standardın son revize olduğu tarihi göstermektedir.

2) ISO 14001:2015 Çevre Yönetimi: Bu belge kuruluşların çevresel faaliyetlerini izleyip, yönetmeleri amacıyla yayınlanmış standarttır. Her ne kadar belge olarak ayrı olarak sertifikalandırılıyor olsa da aslında ISO 9001 ile üst seviye yapı mantığı içerisinde entegre olabilmektedir.
3) ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi: Tamamen kuruluş, müşteriler, tedarikçiler ve tüm diğer ilgili taraflara ait bilgi varlıklarının envanterlere geçirilerek, olasılık dahilinde ve yapılacak risk tehdit, tehlike analizlerinin neticelerine göre iç ve dış tehditlere karşı korunması amacıyla izlenecek yol ve yöntemlere ait yayınlanmış bilgi güvenliği (BGYS) yönetim sistemidir.

4) ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetimi: Çoğunlukla gıda ile gıdalara ile temas eden ürünler (örneğin gıda ambalajları) ve hizmetlerle ilgili sektörlerde faaliyet göstermekte olan kuruluşlara dönük hazırlanmış gıda güvenliği sistemidir. ISO 22000:2018 içerisinde HACCP proseslerini de içermekle birlikte, bir diğer açıdan bakarsak aslında gıdacılar için geliştirilmiş ISO 9001 yönetim sistemidir demek çok fazla yanlış olmayacaktır.

5) ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi: Kısaca İSG olarak bilinen ve İngiliz standartlar enstitüsünün geliştirdiği OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği sistemi yerine iso tarafından geliştirilerek diğer yönetim sistemi standartları gibi üst seviye yapıya dahil edilmiş, amacı kuruluşlarda iş kazalarını ve mesleki hastalıkları kontrol altına alarak yönetimini mümkün tutan iş güvenliği yönetim sistemidir.

6) ISO 13485:2016 Medikal Kalite Yönetimi: Özellikle tıbbi ve medikal alanlardaki cihaz ve ekipman gereksinimlerini karşılamak üzere faaliyet gösteren kuruluşların; uluslararası ve yerel yasa ve yönetmelik şartlarını da karşılamak amacıyla geliştirilmiş iso standardı olarak yayınlanmıştır.

7) CE belgesi Avrupa Birliğine uyumlu ürünlerin tespit edilmesi ve başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere ihracatında serbest dolaşım ve ticaret hakkı kazanabilmesi amacıyla verilmekte olan bir belgedir. Bu belgeyi alan firmalar ürünlerine CE işareti (logosu) eklemeye hak kazanırlar.

Bunlar da ilginizi çekebilir